Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.

Çanakkale Deniz Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferiniz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı

Ara

Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ve Kurtuluş Savaşı'nın başlatılması için oldukça önemli bir adımdır. TBMM'nin kuruluşu ve Türk ordusunun toparlanıp çalışmalarına başlaması gibi birçok gelişme ve hazırlık Ankara'da yapıldı. Millî mücadelenin merkezi haline gelen Ankara şehri, o günden bugüne kadar modern Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkenti olarak devam etmektedir.

Bu nedenle Atatürk' ve arkadaşlarını tekrar minnetle ve saygı ile anıyoruz.

Ara

Kızılay haftası kulumuzda pano düzenlemeleriyle , eğitici videolarla kutlandı.

Haz

Okulumuzda yıl boyu masa tenisi kursu alan öğrencilerimiz, yıl sonunda masa tenisi turnuvasıyla eğlenceli vakit geçirerek eğlendiler. Sporda biz de varız dediler , öğretmenlerinin önderliğinde

Mrt

Okulumuz Beden  Eğitimi Öğretmeni liderliğinde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle yaptığımız futbol maçi ile  eğlenip , stres attık.