Mrt

Dur yolcu bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir. Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkadir Özmen tarafından düzenlenen 'SURVİVOR PARKUR YARIŞMASINDA'  ödüller sahiplerini buldu.

Ara

27.Gezici Film Festivaline katılım sağlayan ilkokul öğrencilerimiz hem sinema izlediler. Hem sahnede diğer okullardan gelen öğrencilere kendi hazırladıkları oyunları sahnelediler. Sinema çıkışı Ankara'nın en güzel parklarından olan Kuğulu Park'ta giden öğrencilerimiz hem öğrendiler,hem eğlendiler

Kas

1868 yılında yaralı ve hasta askerlere yardım amacıyla "Hilal-i Ahmer Cemiyeti" adı altında kurulan Türk Kızılay'ı, o tarihten bu yana gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşarak ülkemizin medar-ı iftiharı bir kuruluş haline gelerek, yardıma muhtaç kişilerin bütün insanî ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan, çıkar gözetmeksizin her şartta tüm insanlığın yardımına koşan dünyanın en köklü ve güçlü yardım teşkilatlarından biridir.

Savaşta ve barışta gönüllü olarak yardımda bulunurken dil, din, ulus, renk gibi hiçbir ayrım yapmadan ve çıkar gözetmeden insanların yardımına koşmak, Türk Kızılayı'nın hizmet anlayışının temelini oluşturmaktadır.

Türk Kızılayı bu insani yardımlarını sadece doğal afet dönemlerinde afetzedelere değil, aynı zamanda açlık felaketinin baş gösterdiği, iç savaşların sürdüğü, kuşatma altında yer alan, zulme uğrayan halklara da yapmakta, onların günlük gıda, giyecek ve barınma ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Okulumuzda etkinliklerle , eğitimlerle, panolarımızfa Kızılay haftası kutlanmıştır

Ekm

"Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!" Mustafa Kemal ATATÜRK.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı

Okulumuzda 13 Ekim Ankaranın Başkent Oluşu büyük coşkuyla kutlandı

Ekm

Okulumuzda  4 Ekim Hayvanlar Günü  8/A sınıfı katkılarıyla sosyal etkinlikler kapsamında  öğrencilerimize günün anlam ve önemi anlatıldı. Okulumuzun belli yerlerinde hayvanların beslenme ihiyaçları giderildi öğrencilerimizin tarafından, panolar düzenlendi.

May

Bugün ilkokul öğrencilerimiz uzmanından ilkyardım eğitimi aldılar

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a ayak basmasının 103. yılını gösteriler, şiirler, yarışmalarla coşku içinde kutladık.